Свържи се с нас

Основите на организацията

01.

Нашето име

Кръстихме се „Материя“, защото материята е начинът по който вселената се изразява. Тя изгражда всичко, което можем да видим, докоснем и взаимодействаме, от най-малките частици до гигантските галактики.

03.

Определение

Сдружение Материя е неправителствена, независима организация, чиято главна цел е да защитава свободата  и да разкрива потенциала на артистите, предоставяйки платформа за свободно изразяване.

02.

Идеална цел

Смело и смирено се стремим да преобразим средата, в която се намираме. Вярвайки, че да твориш не е привилегия на избрани, а право на мнозина, сме ангажирани в създаването на разнообразна, включваща среда, където всеки има възможността да се свърже с изкуството, да го цени и създава, независимо от произход, социална прослойка, религиозни възгледи и сексуална ориентация.

04.

Фокус

Проектите, продуцирани от сдружението, обхващат разнообразие от художествени дисциплини, включително изобразително изкуство, театър, кино, музика, публицистика, мода и комбинацията между тях. Нашите инициативи са многостранни, често прекрачват традиционните граници, за да създадат иновативни, хибридни форми на изразяване.

Екип

Лицата зад Материя

Екипът ни е обединен около идеята за свободно изразяване и достъп на различни хора от различни прослойки до изкуство.

Свържи се нас

Искаш да работим
заедно?

Този уебсайт използва бисквитки. Политика за бисквитки